FAQ

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål nedenfor, kan du kontakte her.

BESTILLING OG BETALING

 • adidas Locker Room er det nye digitale hjem for teamwear, hvor du kan se hele adidas Fodbold-udvalget til hold igennem og bestille online fra din foretrukne adidas-forhandler.

 • En adidas-forhandler er en butik, der er godkendt til at sælge autentisk adidas-merchandise og til at fuldføre ordrer.

 • Når du har valgt dine foretrukne produkter og er færdig med at shoppe, skal du trykke på Kurven i øverste højre hjørne. Hvis du har nogen personaliserede produkter i kurven og gerne vil tilføje spillernavne eller -tal, så angiv venligst den information, antal og størrelser ved kassen, før du betaler.

  Tryk på 'Fortsæt'og log ind på din adidas Locker Room-konto. Derfra kan du gennemse din ordreinformation og afsende ordren til din udvalgte forhandler, som vil afgive et tilbud. Forhandleren vil kontakte dig via e-mail eller telefon for at drøfte ordren, forsendelse, betaling og resterende detaljer. Din ordre er ikke fuldført, før du har bekræftet forhandlerens tilbud.

  Produkter kan også lægges i dit Locker, før du afsender det til en forhandler. Dit Locker gør det muligt at dele produktforslag med dit hold, så de kan give feedback og stemme på det, de godt kan lide, før ordren afgives. For at få mere information er du velkommen til at læse vores FAQ om Lockers herunder.

 • Du afgiver ikke en ordre ved at anmode om et tilbud fra en forhandler via adidas Locker Room. Forhandleren vil kontakte dig via telefon eller e-mail med et pristilbud, der inkluderer afsendelsesgebyr, designomkostninger ved tryk, m.m. samt evt. rabat. Det er muligt at diskutere prisen med forhandleren, før du afgiver ordren.

 • Prisen på din ordre afgøres med forhandleren. Alle priser, der vises på adidas Locker Room, er vejledende. Forhandlerne har muligheden for at give rabat på de priser, og de kan opkræve ekstra udgifter for design og fragt.

  Ved at afsende din ordre til en forhandler via adidas Locker Room anmoder du dem om et tilbud på din ordre. Forhandleren vil kontakte dig via e-mail eller telefon med et tilbud, før ordren endeligt afgives.

 • Et forslag er et udvalg af produkter til dit hold afsendt af forhandleren.

  Du kan vælge de produkter, du er interesseret i at bestille fra det forslag, og angive størrelser og antal. Når du er tilfreds med ordren, kan du sende den tilbage til forhandleren og få et sidste pristilbud.

 • De accepterede betalingsmåder afhænger af forhandleren, der håndterer din ordre. Bekræft prisen og betalingsmåden med din udvalgte forhandler, før du færdiggør din ordre.

 • På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at bestille prøver via adidas Locker Room. Bemærk at udvalgte forhandlere muligvis tilbyder dette. Spørg hos forhandleren, hvis du er interesseret i prøver.

 • Der er intet minimumskrav for antal af produkter bestilt via adidas Locker Room, men udvalgte forhandlere kan selv have et minimumskrav. Spørg forhandleren, om de har sådanne, hvis de ikke selv skulle nævne det.

AFSENDELSE OG RETURNERING

 • Leveringstiden afhænger af forhandleren. Tal med dem direkte om deres leveringstider.

 • Hvis du vælger at fuldføre din ordre hos en online-forhandler, vil produkterne blive leveret til den valgte adresse. Hvis du placerer din ordre hos en fysisk butiksforhandler, kan du muligvis hente dem der. Mange fysiske forhandlere tilbyder dog også levering direkte til adressen. Kontakt din udvalgte forhandler om deres forsendelsesmuligheder.

 • Forsendelsesomkostningerne fastsættes af din udvalgte forhandler. Mange forhandlere afkræver ikke ekstra forsendelsesomkostninger, men tal endelig med dem om det, før du afslutter din ordre.

 • Returneringer og ombytninger håndteres af din udvalgte forhandler. Kontakt dem for at høre mere om deres returneringspolitik.

PERSONLIGE DETALJER OG DESIGN

 • Ja, du kan tilføje personlige detaljer til de fleste adidas-teamwear produkter på denne side ved at tilføje spillernavne, -tal og initialer, samt selvfølgelig holdnavn, holdlogo og sponsorlogo.

  For at tilføje dine personlige detaljer skal du trykke på "Tilføj personligt design" eller ikonet med en blyant.

 • Ja, de følgende industristandarder er begrænsningen:

  •         15 tegn for spillernavne

  •         18 tegn for holdnavne

  •         2 tegn for spillernumre

  •         3 tegn for spiller-initialer

  Ønsker du at tilføje et personligt design til dine produkter i form af navn eller numre, der har flere tegn end de omtalte, anbefaler vi, du taler med den udvalgte forhandler om det.

 • De tilladte formater er .jpg, .jpeg, .png, .pdf, .gif, .psd, .ai, .svg og .eps. Den maksimale filstørrelse er 9 MB.

 • Personaliserede produkter håndteres af forhandleren, du har valgt i din check-out-proces, ikke af adidas. Det kommer an på forhandleren og dine valgte produkter, hvilke trykmetoder er tilgængelige, f.eks. varmetryk eller broderet.

   


 • Det er mellem dig og forhandleren at skulle aftale hvordan og hvorledes. Mange forhandlere afkræver dog ikke ekstra for personlige design.

PRODUKTER

 • Du kan finde information om produktets tilgængelighed og livscyklus på produktets side.

 • Læs venligst vores guide til størrelser: https://www.adidas.dk/help/size_charts

 • Vi bruger en del forskellige materialer i vores varer, og når det er muligt, bruger vi miljøvenlige genbrugsmaterialer. Vores udvalg af materialer bidrager til vores ambition om at blive et endnu mere bæredygtigt firma.

  For at lære mere om de materialer, vi bruger, gå til materialeafdelingen på vores koncerns hjemmeside: http://www.adidas-group.com/en/sustainability/products/materials/

  Læs mere om produktets materialeafdelingen på dets produktside eller på produktmærkerne på selve tøjet.

LOCKERS

 • Et Locker gør det muligt for dig at gemme dine udvalgte kits og sæt ét sted, så du kan dele dem med dit hold. De kan også stemme på deres egne favoritter blandt det delte. Så det er let at finde ud af, hvad de andre synes om det!

 • For at lave et Locker skal du trykke på "Locker"-ikonet øverst på navigationsdelen af siden. Du kan nu tilføje dit holdlogo og holdbeskrivelse til dit Locker. Og så det gode: Når du trykker på "Tilføj et sæt", stiller vi dig en række spørgsmål. Baseret på dine svar får du op til 5 anbefalinger, der er de bedst egnede til dit hold. Når du har valgt en af mulighederne, kan du ændre stilen og farven på dit holdsæt ved at trykke på +-ikonet. Du får også mulighed for at personliggøre tøjet med spillernavne, spillernumre, holdlogo, holdnavn og evt. sponsorlogoer. Når du er tilfreds med dit kit, kan du tilføje det til dit Locker. Du kan nu tilføje flere sæt til dit Locker, før du deler det endelige udvalg med dit hold.

 • For at dele dit Locker med dit hold, skal ud trykke på 'Del dit Locker' øverst i højre hjørne på Locker-siden, og derefter sende linket, du ser, til dit hold.

KONTO

 • Det er let at oprette en adidas Locker Room-konto. For at komme i gang skal du trykke på "Log ind" øverst i højre hjørne på siden. Indtast din e-mailadresse og klik "Log ind eller opret". Indtast din information og tryk "Opret". Tillykke, du har oprettet din konto! Vi bekræfter ved at sende dig en e-mail.

   

  Hvis du allerede har oprettet en konto til vores adidas-onlineshop, kan du bruge den samme e-mailadresse og password til at logge ind på adidas Locker Room.

 • Indtast din e-mailadresse på logind-siden og tryk på "Log ind eller opret" for at nulstille dit password. Tryk på "Jeg har glemt mit password", indtast den e-mail, du logger ind med, og tryk "Indsend".

   Du vil modtage en bekræftelse-email med yderligere information om, hvordan du laver et nyt password.

 • Log ind på din konto og gå ind under "Indstillinger" på din kontoside for at ændre dine personoplysninger. Du kan ændre navn, e-mailadresse og telefonnummer under "Generelle Oplysninger". Du kan også lave et nyt password i "Skift kodeord"-sektionen.

 • Vi er dedikeret til at sikre og beskytte dine data. Du kan læse mere om din datasikkerhed i vores Privatlivsbekendtgørelse: https://www.adidas.dk/privacy-center