Stop plastikspild

Minimalt aftryk på miljøet er vores mål. Det er derfor, at adidas skifter til udelukkende genanvendt polyester i 2024. Polyester er det mest anvendte materiale i vores produkter grundet dets gode egenskaber ved sport. Det tørrer hurtigt og er super let. Allerede idag er størstedelen af vores fodboldtrøjer og løbesko lavet mere bevidst.

Reduce. Reuse. Recycle. Repeat.

Ved at bruge genanvendt polyester, reducerer vi aftrykket på miljøet med 20-60% sammenlignet med virgin polyester. Denne proces bruger mindre vand, kemikalier og energi ved produktion. Det reducerer også mængden af CO2 udladning som ender i vores atmosfære. Istedet for at producere ny polyester fra olie, genanvender vi plastik som vandflasker.

GENANVENDTE MATERIALER. STJERNE PERFORMANCE.

Vær sikker på, at vi fortsat leverer den samme stil, høje ydeevne og holdbarhed ved at reducere aftrykket på vores miljø. Alle genanvendte adidas produkter er testet for at sikre, at de når vores høje kvalitet standard og er fri for skadelige kemikalier.

GØR DIN DEL.

Reducer vores miljømæssige aftryk ved at vaske dit tøj mindre og med koldt vand, fyld maskinen og hæng det til tørre. Når det kommer til at skille sig af med tøj, så tænk at donere, bytte eller genbruge.

Vil du gøre mere? Find flere idéer til hvordan du kan være mere bæredygtig på adidas' blog GamePlan A.